Over ons

owner

Wie zijn wij?

Jeukt het ook bij jou wel eens om een bord kapot te gooien of een deur hard dicht te slaan? Loop niet meer weg met die frustratie en breng een bezoekje aan onze rage room! De eerste en avontuurlijkste rage room van België, gevestigd in Gent en Wingene biedt voor iedereen voldoening, of je nu gestrest bent, gefrustreerd, of daar gewoon van houdt, alles kan en mag!

Welkom bij Rage room Wreck it! Dé plek waar grenzen verlegd worden. Alles kan los en vast geslagen worden. Wij staan in voor creativiteit, avontuur en bijzondere ervaringen. Opgericht in 2018 is het sindsdien een toonaangevend bedrijf dat als voorbeeld dient in de sector.

Wat doen we?

We leven ervoor om het gevoel uit mensen te halen die ze in het dagelijkse leven niet ervaren. Jezelf even helemaal ontspannen op een totaal andere manier, het beest in jezelf laten ontsnappen. Wij geloven dat dit ontspannend werkt en je verder helpt met stress en frustraties.

Hoe doen we het?

Het concept is simpel. Je boekt een sessie, je kiest je package en je past die aan aan je eigen voorkeur. Voor ieder wat wils! Eenmaal toegekomen kies je je eigen uitrusting. We hebben tientallen verschillende gekleurde overalls, meer dan twintig verschillende maskers, so safety first! Met ons heus wapenarsenaal kan je je dan volledig laten gaan zonder zorgen. Vervolgens laten we het echte werk aan jou over. Joy to destroy!

Waarom bij ons?

We zijn steengoed in alternatieven te vinden om stress te bestrijden. In de maatschappij komt er veel op je af en stress ligt altijd op de loer. Onze rage room (heet soms ook “smash room” of “anger room”) is een veilige omgeving waar alle objecten gesloopt mogen worden. Voor een halfuurtje of een uurtje plezier kun je al achteraf de therapeutische effecten voelen, veel goedkoper dan een psycholoog dus. Onze rage room is niet alleen stress verlichtend, het is ook een geweldig initiatief als dagje uit met je vrienden, of zelfs met je date! Kortom, ook al woon je in Antwerpen of Brussel, naar onze rage room is het nooit ver rijden.

Tot snel!